Феродови спирачни ленти и спирачно феродо

ФЕРОДОВИ СПИРАЧНИ ЛЕНТИ /Brake Bands/ - GAMBIT LUBAWKA – POLAND

Феродовите спирачни ленти на Gambit са предназначени за всички видове барабанни спирачки и съединители в най-неблагоприятни условия на работа. Характеризират се с висок и стабилен коефициент на триене, който е малко по-различен под влияние на температурата. Осигурява и гарантира спазването на най-високите изисквания за безопасност, тъй като, поради техния дизайн, те не са податливи на повреди дори и в най-лошия случай.


Спирачно феродо /Sheeted friction linings/ - GAMBIT LUBAWKA – POLAND

Произвежданото от GAMBIT спирачно феродо от безазбестов материал е направен във форми в съответствие с поръчката на клиента или пресовани на листове, които са изрязани по калъп. Използваните съставки, технологията на смесване са обект на строг контрол с цел осигуряване на хомогенен материал с висок коефициент на триене в широк температурен диапазон, с еднакво ниско износване и висока точност на работа, включително и малко износване на взаимодействащите повърхности, както и осигуряване на тиха и стабилна работна среда. Поради значителното съдържание на съставки с добра топлопроводимост, феродовите накладки осигуряват ефективно спиране на места с висок интензитет на спирачния цикъл. Използваните в спирачното феродо арамидни влакна гарантира еластичност и устойчивост на напукване. 

Приложение:
Листовите спирачно феродо е предназначено за използване в барабани и конусовидни спирачки в други машини, където се изисква голяма спирачна сила, при висока температура по време на работа и когато е необходима висока надеждност на триещия материал и ниско износване на пистата на барабана. Също така се препоръчва за използване в оборудване с висок интензитет на спиране. в устройства със значителен процент намаляване на скоростта.

Поръчка на спирачни ленти:
Може да направите запитване за тъкани спирачни ленти, според приложение, ширина и дебелина, съгласно приложения файл.